Studiedagen

SD Studiedagen zijn bedoeld om jou als SD Expert in de gelegenheid te stellen om je verder te ontwikkelen. Rondom één specifiek onderwerp of product de diepte in aan de hand van theorie en praktijk. Gericht op (bestaande of nieuwe) instrumenten, tools, individuele-, team- of organisatieontwikkeling. Onder professionele leiding aan de slag met andere SD Experts. Geringe tijdsinvestering en hoog leerrendement.

Onderwerpen:

Studiemiddag: Team Drijfveren Spel

In één middag “action learning” leer je hoe het Team Drijfveren Spel werkt en hoe je het effectief inzet bij je klant. Het geeft je inspiratie en concrete ervaring om er zelfverzekerd en succesvol mee aan de slag te gaan. Deze SD Studiemiddag is bedoeld voor alle SD Experts, of je het spel nu al hebt of niet.

Voor: SD Experts en anderen die het spel reeds in hun bezit hebben
Datum: Afgelopen
Tijd: 13:00 – 17:00
Kosten: €85 ex btw voor derden, kosteloos voor SD Experts
Locatie: Landgoed de Horst in Driebergen

SD Next Level Studiedag 

Deze dag draait om het leren kijken en ontwikkelen vanuit de diepere, collectieve onderstroom. Je leert deze te herkennen en concreet te vertalen naar strategische organisatieontwikkeling.

Je gaat aan den lijve ervaren wat een collega SD Expert, Gerda van Leeuwen, is tegengekomen binnen de organisatie waar zij heeft gewerkt. Ze is daarbij tot op het bot van medewerkers en directie gegaan. Gestart bij de collectieve onderstroom, zonder van te voren te weten hoe of wat ze tegen zou komen en op een moment dat de term “Next Level” nog geboren moest worden.

We introduceren het “Next Level” waarnemen aan de hand van theaterspel door leden van het SD Bedrijfstheater. De hele dag draait om het delen van kennis, inzicht, ervaring en plezier. Je leert anders waarnemen, vanuit de diepere collectieve laag en dit direct te koppelen aan de ontwikkeling van de organisatie. Het is een praktische en nuchtere introductie in Next Level development.

De dag is een introductie en tevens de opmaat naar een nieuwe SD Leergang. Deze leergang start in het najaar met een eerste pilotgroep van max 10 deelnemers.

Voor: SD Experts
Datum: Afgelopen
Tijd: 09:30 – 17:00
Bijdrage: kosteloos voor SD Experts
Locatie: Landgoed de Horst in Driebergen

Ook een studiedag bijwonen?

Contact