Over ons

Wij zijn specialisten

Wij zijn dé praktische Graves specialisten die uitblinken in een combinatie van research, development én design. Het zijn de pijlers waarmee we de complexiteit van mens, team en organisatie al zo'n 20 jaar simpel en hanteerbaar maken.

Research

Wij baseren al onze instrumenten en tools op gefundeerd wetenschappelijk onderzoek met het werk van Prof. Clare W. Graves als basis. We zijn verbonden aan een groep psychologen en onderzoekers. Zo volgen we de nieuwste ontwikkelingen op onderzoeksgebied om onze producten te verrijken.

Design

Onze developers zijn slim, innovatief én creatief. Ze gaan altijd voor de beste oplossingen of het nou gaat om onze instrumenten, tools of het online platform. We investeren dan ook een flink deel van onze omzet in ontwikkeling. Zo houden we onze producten op alle vlakken scherp, ook ten aanzien van security en privacy.

Development

Ook snappen we dat je als professional graag werkt met mooie en goed doordachte spullen. Het succes wordt voor een groot deel bepaald door het gemak waarmee je ermee kunt werken. We besteden dan ook veel aandacht aan vorm en usability van al onze producten.

Onze hersenen kraken van plezier bij het doorgronden van complexe theorieën, onze handen tintelen bij het bouwen van de slimste producten en onze dag is geslaagd als het weer is gelukt om een product eenvoudig en simpel te laten werken.

Gefascineerd door de rol van dieperliggende drijfveren houden we ons sinds onze start actief bezig met de ontwikkeling van mens, team en organisaties op basis van het wetenschappelijk onderzoek van Prof. Clare W. Graves, ook wel bekend onder de naam Spiral Dynamics™.

We zijn een typische 3.0 organisatie. Geen luxe kantoorpanden, dure leaseauto’s of personeel op de loonlijst, maar samenwerken met experts op hun eigen vakgebied zoals psychologie, testpsychometrie, softwareontwikkeling, vormgeving, financiële administratie en juridische zaken. We werken graag met mensen die net zo bevlogen zijn als wij, zowel binnen onze organisatie als daarbuiten.

Wil je ons persoonlijk spreken?

Bel ons
Wij staan voor uitmuntende producten, voorzien van excellente ondersteuning, 7 dagen per week.
We houden van contact en investeren in relaties. Klanten ervaren ons als open, direct en eerlijk.
We houden van fair zaken doen wat je terugziet in onze tarieven. Uitmuntende producten tegen een eerlijke prijs.

Wat ons drijft?

Wij worden blij als mensen, teams en organisaties zich ontwikkelen, het liefst in meerdere opeenvolgende stappen. Wij komen iedere ochtend met plezier ons bed uit als we daar een bijdrage aan kunnen leveren.

We realiseren ons dat onze instrumenten een belangrijke basis zijn voor ontwikkeling. Ze vergroten inzicht en bewustzijn ten aanzien van de onderstroom en het effect hiervan op gedrag. Hét startpunt van iedere ontwikkeling, op de collectieve, team en individuele laag.

Wij genieten van het werken met professionals, zowel in onze interne organisatie alsook in het “veld” waar de gecertificeerde SD Experts dagelijks met onze instrumenten aan de slag zijn. We werken graag mét en voor mensen.

Ons werk is zeer veelzijdig. We schakelen voortdurend tussen diverse rollen. Van opleider, naar ontwikkelaar, naar adviseur, naar coach, naar examinator, naar marketeer, naar ondersteuner, naar testontwikkelaar, etc. Dit vraag een enorme flexibiliteit van ons, die ons ook enorme energie geeft en bijdraagt aan het succes van onze organisatie.

Succes betekent voor ons dat mensen, teams en organisaties significante stappen in hun ontwikkeling kunnen zetten. Het gevoel dat wij daar indirect aan bijdragen is voor ons de definitie van succes en rijkdom.

Samen met onze collega’s, doen we dit vol enthousiasme en we nemen jou daar graag in mee!

Ed Peelen
Directeur Spiral Drives