Tools

Onze Tools

Als SD Expert ben je een professional die het beste gereedschap verdient. Dat gaat verder dan alleen de beste instrumenten. Die staan namelijk nooit op zichzelf, maar zijn slechts een katalysator in een ontwikkelproces. Om het effect van dit proces te vergroten ontwikkelen we ook slimme, mooie en effectieve tools. Tools waarmee jij en je klanten met plezier werken, zelfs als jij er niet (meer) actief betrokken bent. Je vergroot daarmee hun lange termijn rendement. Zie hieronder een overzicht van de beschikbare tools.

Nederlands
op aanvraag
SD Bedrijfstheater

Theaterspel spreekt al eeuwen tot onze verbeelding. De professionele acteurs van ons SD Bedrijfstheater staan tot je beschikking. Als (trainings)acteur in rollenspellen, sketches of complete producties voor small of large scale corporate events.

per 10 stuks Nederlands / Engels
€ 50,- ex btw / inc verzendkosten
SD Waaier

Een snelgids voor het drijfverenDNA™ met een overzicht van het drijfverenmodel en een beknopte beschrijving van iedere drijfveer. Praktisch en effectief inzetbaar hulpmiddel in training en coaching.

voor 6 deelnemers Nederlands
€ 37,25 ex btw / inc verzendkosten
SD Team Drijfveren Spel

Versterk je team door actuele thema’s met elkaar te onderzoeken aan de hand van het drijfverenDNA™ en de theorie van Clare W. Graves. Gebruik het spel ter introductie of ter verdieping op het gebruik van de instrumenten.

set van 7 kaarten nederlands engels
€ 15,- ex btw / inc verzendkosten
SD Kaarten

Set van zeven kleurkaarten op A4-formaat. Op voorzijde voorzien van praktische detail informatie over iedere drijfveer, paars t/m turquoise. Tweezijdig te gebruiken als "anker" in diverse werkvormen of als naslagwerk tijdens training of coaching.

spoedlevering binnen 1 werkdag Nederlands Engels
vanaf €15 per stuk ex btw
SD Rapport (Printing On Demand)

Maakt het drijfverenDNA concreet en tastbaar in de handen van de deelnemer. Het eigen drijfverenDNA™ als professioneel gedrukt rapport. Jarenlange ervaring vertaald naar een kennissysteem met ruim 500.000 verschillende interpretaties.

Nederlands Engels
onderdeel SD Team & Organisatie Partnerschap
SD LAB

Dé online tool voor interactieve analyse en presentatie van drijfverenDNA's. Voeg deelnemers bij elkaar of splits ze juist in aparte subgroepen. Mix en match, alles kan. Nieuwe perspectieven, nieuw inzicht. Het SD LAB maakt het mogelijk.