Tools

Effectief naar je doel

Als SD Expert ben je een professional die het beste gereedschap verdient. Hoe briljant instrumenten ook zijn, ze dienen "slechts" als katalysator in een ontwikkelproces. Om dat proces optimaal te ondersteunen beschikken we over set van aanvullende tools. Ieder met zijn eigen toepassing en gericht op het bereiken van de gestelde doelen, als individu, team of gehele organisatie.

rollenspellen, sketches of producties Nederlands
prijs op aanvraag
SD Bedrijfstheater

Theaterspel spreekt al eeuwen tot onze verbeelding. De professionele acteurs van ons SD Bedrijfstheater staan tot je beschikking. Als (trainings)acteur in rollenspellen, sketches of complete producties voor small of large scale corporate events.

per 10 stuks Nederlands / Engels / Duits
€ 65,- ex btw / inc verzendkosten
SD Quick Guide

Een snelgids voor het drijfverenDNA™ met een overzicht van het drijfverenmodel en een beknopte beschrijving van iedere drijfveer. Praktisch en effectief inzetbaar hulpmiddel in training en coaching. Prijs per 10 stuks.

voor 6 deelnemers Nederlands
€ 37,25 ex btw / inc verzendkosten
SD Team Drijfveren Spel

Versterk je team door actuele thema’s met elkaar te onderzoeken aan de hand van het drijfverenDNA™ en de theorie van Clare W. Graves. Gebruik het spel ter introductie of ter verdieping op het gebruik van de instrumenten. [MOMENTEEL NIET LEVERBAAR]

set van 8 kaarten Nederlands / Engels / Duits
€ 20,- ex btw / inc verzendkosten
SD Quick Guide Cards (A4)

Set van zeven kleurkaarten op A4-formaat. Op voorzijde voorzien van praktische detail informatie over iedere drijfveer, paars t/m turquoise. Tweezijdig te gebruiken als "anker" in diverse werkvormen of als naslagwerk tijdens training of coaching.

spoedlevering binnen 1 werkdag Nederlands / Engels
vanaf €15 per stuk ex btw
SD Rapport (Printing On Demand)

Een persoonlijk rapport voor het Individueel drijfverenDNA, gegenereerd via ons kennissysteem, gebaseerd op jarenlange ervaring en met meer dan 500.000 verschillende interpretaties. Professioneel afgedrukt en per post afgeleverd.

online analyses Nederlands / Engels
kosteloos bij Team en Collectief level
SD LAB

Dé online tool voor interactieve analyse en presentatie van drijfverenDNA's. Voeg deelnemers bij elkaar of splits ze juist in aparte subgroepen. Mix en match, alles kan. Nieuwe perspectieven, nieuw inzicht. Het SD LAB maakt het mogelijk.