SD Module Team

Werk je al met het Individueel drijfverenDNA™ en begeleidt je ook teams, dan is het Team drijfverenDNA™ een waardevolle aanvulling. Na afronding van deze compacte module beschik je over verassend helder zicht op de bronnen van teamdynamiek.

Samenvatting

Teamcoaches, trainers
Promotie €375 ex btw (ipv €485)
10 juni 2024: 13h00 - 16h30 9 september 2024: 13h00 - 16h30
Online via ZOOM
Direct inschrijven

Zicht op team onderstromen

Deze compacte module voegt een waardevolle extra dimensie toe aan het werken op individueel niveau. Het biedt inzicht en grip op de dynamiek binnen teams, door de individuele drijfveren van teamleden in één overzicht samen te brengen. Duidelijk en overzichtelijk.

Het Team DrijfverenDNA™ laat in één oogopslag zien waar de kracht zit, of er blinde vlekken zijn en waar zich mogelijke bronnen van spanning bevinden. Het dient als input voor ontwikkeling, waarbij teamleden zelf op onderzoek gaan en jij hen als SD Expert begeleidt bij het vinden van betekenis en het verbinden van concrete ontwikkelstappen.

Het Team drijfverenDNA™ werkt letterlijk op basis van de aanwezige Individuele drijfverenDNA's. Er is dus geen extra vragenlijst en geen extra inspanning van de deelnemers vereist. Het is met een eenvoudige druk op de knop beschikbaar voor het hele team of voor een (sub)selectie in het geval van grotere groepen. Complexere selectie doe je via het SD LAB™, een interactieve analyse en presentatie tool, inbegrepen bij de module.

Het programma is compact beslaat slechts één online blok van 3 uur, in een kleine groep met een vaste docent. Door de geringe doorlooptijd kun je dus snel aan de slag. De module omvat onze begeleiding bij je eerste project, zodat je het instrument ook echt in de praktijk leert toepassen.

 • 1 online blok (ZOOM)
 • Toegang SD LAB™
 • Toepassing Team drijfverenDNA™
 • Actieve begeleiding 1e project
 • Vereist certificering op individueel level
 • Optionele vervolgmodule: Collectief

Specificaties van de module

Data

Maandelijks, in overleg

Groepsomvang

Minimaal 2, maximaal 6 deelnemers

Inbegrepen

SD LAB™, dé interactieve tool tbv sub-selecties en analyses

1 jaar kosteloze upgrade SD Partnerschap naar team level

Toegang Team drijfverenDNA™ (vrij van gebruikskosten)

Actieve begeleiding 1e project

Doelgroep

Teamcoaches, trainers

Toelatingseisen

Aantoonbare kennis en ervaring in team coaching en/of -ontwikkeling

Afgeronde SD Basisopleiding of Module Individueel

Gebruikskosten

Het Team drijfverenDNA™ is gebaseerd op het Individueel drijfverenDNA™ en beschikbaar zonder extra kosten

Inschrijfvoorwaarden

Concreet na afronding?

Als SD Expert biedt je helder zicht op team dynamiek door jouw scherpe analyse van het Team drijfverenDNA™. Je maakt teamleden en hun managers bewust van het effect van hun eigen onbewuste drijfveren op het team als geheel. Je zet aan tot persoonlijk eigenaarschap en leiderschap waardoor ieder teamlid effectief bijdraagt aan het versterken van het team. Zo begeleidt je succesvol in het vergroten van de vitaliteit en productiviteit van team(s).

Je beheerste de basis het Individueel drijfverenDNA™ instrument al en voegt daar nu een praktische teamlaag aan toe. Je weet inzicht concreet en praktisch te maken voor de teams waarmee je werkt. Door een actieve leerhouding blijf je werken aan jouw kennis en ervaring op het vlak van teambegeleiding. Het Team drijfverenDNA™ sluit nauw aan bij jouw rol als teamcoach en/of trainer. In je rol als SD Expert begeleidt teams naar een "next-level" in hun ontwikkeling.

 • Scherp en helder zicht op diverse aspecten van teamdynamiek
 • Bewustwording effect individuele drijfveren op teamdynamiek
 • Stimuleren persoonlijk eigenaarschap en leiderschap als aanzet tot actie
 • Vergroten vitaliteit en productiviteit van teams
 • Praktische en effectieve begeleiding door jou als SD Expert
 • Voortbouwend op het vertrouwde Individueel drijfverenDNA™

Duik dieper in teamdynamiek

Schrijf je nu in!