Webinars (COVID-19 specials)

Mentaal lenig in crisistijd!

In verband met de COVID-19 crisis hebben we een speciaal programma met leermiddagen samengesteld, ter vervanging van ons reguliere aanbod van webinars. Het vindt iedere dinsdagmiddag plaats, van 14 april t/m 16 juni.

De leermiddagen zijn online en meer interactief dan onze eerdere webinars. Ze hebben tot doel om in deze bizarre periode onze kennis en ervaring gezamenlijk op een hoger level tillen. Iedere leermiddag is een compacte kennis-“boosts” rondom een bepaald thema, om je mentaal lenig te houden.

Het is onderdeel van ons permanente educatie aanbod, kosteloos voor alle SD Experts met een actief SD Partnerschap. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor een betreffende leermiddag. Dat kan tot één dag van te voren. De leermiddag zelf is volledig online, vanuit huis met Zoom op je smartphone, tablet of computer.

Een week voorafgaand aan elke leermiddag ontvang je een mailing met meer informatie over het betreffende thema. Zo nemen we je tijdens de COVID-19 crisis mee door een hele reeks interessante thema’s. Denk je na het lezen, wow… dat is interessant om met elkaar uit te diepen dan schrijf je in.

Hieronder vind je het complete overzicht van alle thema’s. Denk je nu al “ik doe mee”, dan kun je hier al direct inschrijven voor één of meerdere thema’s.

Thema’s SD Leermiddagen:

14 april – Beige, expliciet op de kaartDirect inschrijven

21 april – IK/WIJ-spanning als noodzaak
Direct inschrijven

28 april – Paars/Rood/Blauw als fundament
Direct inschrijven

5 mei – Oranje/Groen als gezonde voorwaartse kracht
Direct inschrijven

12 mei -Geel/Turquoise als kompas
Direct inschrijven

19 mei – Collectief drijfverenDNA
Direct inschrijven

26 mei – Team drijfverenDNA
Direct inschrijven

2 juni – Individueel drijfverenDNA
Direct inschrijven

9 juni – Keuzethema SD Experts
Direct inschrijven

16 juni – SD Next Level, warming up voor 18 september
Direct inschrijven

Praktische informatie:Duur: 13:00-15:00 (uitloop mogelijk)
Maximaal aantal deelnemers: 20
Platform: Zoom