Webinars (COVID-19 specials)

Mentaal lenig in crisistijd!

In verband met de COVID-19 crisis hebben we voor onze SD Experts een speciaal programma met leermiddagen samengesteld, ter vervanging van onze reguliere webinars. Het vindt iedere dinsdagmiddag plaats, van 14 april t/m 16 juni. Kosteloos voor alle SD Experts.

De leermiddagen zijn online en interactief. Ze hebben tot doel om in deze bizarre periode onze kennis en ervaring gezamenlijk op een hoger level tillen. Iedere leermiddag is een compacte kennis-“boost” rondom een bepaald thema, om je mentaal lenig te houden.

Het is onderdeel van ons permanente educatie aanbod, als onderdeel van je SD Partnerschap. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden voor een betreffende leermiddag. Dat kan tot één dag van te voren. De leermiddag zelf is volledig online, vanuit huis met Zoom op je smartphone, tablet of computer.

Een week voorafgaand aan elke leermiddag ontvang je een mailing met meer informatie over het betreffende thema. Zo nemen we je tijdens de COVID-19 crisis mee door een hele reeks interessante thema’s. Denk je na het lezen, wow… dat is interessant om met elkaar uit te diepen dan schrijf je in.

Hieronder vind je het complete overzicht van alle thema’s. Denk je nu al “ik doe mee”, dan kun je hier al direct inschrijven voor één of meerdere thema’s.

Thema’s SD Leermiddagen:

14 april – Beige, expliciet op de kaartInschrijving gesloten

21 april – IK/WIJ-spanning als noodzaak
Inschrijving gesloten

28 april – Paars/Rood/Blauw als fundament
Inschrijving gesloten

5 mei – Oranje/Groen als gezonde voorwaartse kracht
Inschrijving gesloten

12 mei -Geel/Turquoise als kompas
Inschrijving gesloten
19 mei – De collectieve onderstroom
Inschrijving gesloten

26 mei – De team onderstroom
Inschrijving gesloten

2 juni – De individuele onderstroom
Inschrijving gesloten

9 juni – Keuzethema Turquoise SD Experts
Inschrijving gesloten

16 juni – SD Next Level, warming up voor 18 september
Inschrijving gesloten

Praktische informatie:Duur: 13:00-15:00 (uitloop mogelijk)
Maximaal aantal deelnemers: 20
Platform: Zoom